ПОЛІГРАФІНВЕСТTM   "Инвестируйся в полиграфию!"

e-mail: пароль: регистрация


СПЕЦІАЛЬНА ЕКСПОЗИЦІЯ «ІННОВАЦІЇ ТА ІНВЕСТИЦІЇ» 22-26 вересня 2008 року, Павільйон №1


ШАНОВНИЙ КОЛЕГО!

Сучасне друкарська справа — це далеко не перші допотопні станки Іоанна Гуттенберга чи Івана Федорова. Мова йде не тільки про саму техніку, яку готовить до друку, друкує та облагороджує продукцію, а й про всю величезну інфраструктуру, якою є сучасна типографія. Тут задіяні майже усі специфічні та загальні розробки та ноу-хау — від комп’ютерних до будівельних, від фінансових до маркетингових, від транспортних до телекомунікаційних.

Тому, щоб більш масштабно та цілеспрямовано представити усі ці навколополіграфічні сервіси, без яких сучасна друкарня фактично не зможе повноцінно працювати, в рамках виставки «Поліграфія-2008» та першого поліграфічного інвестиційного Форуму буде організовано спеціальну експозицію «Інновації та інвестиції».

Якщо у вашому бізнесі є ноу-хау, яке би ви хотіли презентувати для поліграфістів, а далі самі або з допомогою ПоліграфІнвестТМ продавати та впроваджувати цю технологію –

ПОЛІГРАФІНВЕСТТМ РАЗОМ З НАЦІОНАЛЬНИМ КОМПЛЕКСОМ
«ЕКСПОЦЕНТР УКРАЇНИ» ЗАПРОШУЄ ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ
В ЕКСПОЗИЦІЇ «ІННОВАЦІЇ ТА ІНВЕСТИЦІЇ»

Експозиція розташується в павільйоні №1 Національного комплексу «Експоцентр України» (м. Київ, пр. Академіка Глушкова, 1) і буде працювати 22-26 вересня всі дні виставки «Поліграфія-2008».

УМОВИ УЧАСТІ В ЕКСПОЗИЦІЇ
Вартість обладнаного стенду 1 м2 на весь період виставки 550 грн.
Вартість необладнаного стенду 1 м2 на весь період виставки 450 грн.
Виставковий збір (з розміщенням інформації у офіційному каталозі) 550 грн.
Вартість заочної участі (з розміщенням інформації у офіційному каталозі) 825 грн.
Ціни вказані без врахування податку на добавлену вартість (ПДВ-20%). ПДВ нараховується додатково. Оплата здійснюється на підставі рахунку в національній валюті України.

1. Для участі у експозиції необхідно заповнити та надіслати по факсу Договір-заявку до 8 вересня 2008 року та, згідно виставлених рахунків, здійснити оплату протягом 3-х банківських днів шляхом перерахунку на розрахунковий рахунок Розпорядника виставки (Український виставково-інформаційний центр). Оплата здійснюється в національній валюті України. Розпорядник не надає послуг, якщо вони проплачені несвоєчасно. Участь у експозиції можлива лише за умов 100% передоплати учасником.

2. Генеральним забудовником виставкової площі на виставці виступає ДДП «ЕкспоДрук». Всі інші компанії забудовники мають бути акредитовані (тел.(044) 596 92 56, Яковенко Олена). УЧАСНИК використовує виставкові площі лише за призначенням та у відповідності до плану експозиції.

3. УЧАСНИК несе перед Розпорядником матеріальну відповідальність за псування (пошкодження) виставкового обладнання та майна в розмірі його подвійної вартості за цінами на день їх замовлення.

4. УЧАСНИК несе відповідальність за дотримання правил пожежної безпеки, техніки безпеки та промсанітарії. При порушенні правил учасник сплачує усі штрафні санкції, які застосовуються відповідними органами контролю.

5. УЧАСНИК не має права демонтувати свою експозицію до офіційного закриття виставки.

6. Якщо УЧАСНИК не вивіз своє виставкове майно з території у встановлений термін демонтажу, він сплачує Розпоряднику пов'язані з цим витрати.

7 Якщо УЧАСНИК відмовляється від участі менше ніж за 30 днів до початку монтажних робіт або відсутній на виставці, попередньо сплачена ним сума не повертається. Якщо УЧАСНИК подав Заявку на участь у виставці, але не оплатив її, він повинен оформити відмову у письмовій формі.

8. Розпорядник має право відмовити УЧАСНИКУ в участі у виставці (на будь-якій її стадії і без повернення оплати за участь), якщо останній не дотримується діючих Умов.

9. УЧАСНИК не має права здійснювати під час роботи виставки діяльність, що заборонена або суперечить чинному законодавству України.

10. УЧАСНИК не має права передавати свої повноваження та зобов'язання третім особам без письмової згоди Розпорядника.

Розпорядник експозиції "Інновації та інвестиції":
Український виставково-інформаційний центр
Тел. (044) 596 90 45, (044) 596 98 14, (063) 300 40 40;
факс (044) 587 63 13, secondprint@ukr.net

О нас | Контакты | ©2008-2018 ПолиграфИнвест