ПОЛІГРАФІНВЕСТTM   "Инвестируйся в полиграфию!"

e-mail: пароль: регистрация

ШАНОВНИЙ КОЛЕГО!

Ви — власник або керуючий директор друкарні, що задумався над розвитком, диверсифікацією або продажем власного поліграфічного бізнесу? Вам не вистачає фінансів для інвестування в розвиток або клієнтів для продажу бізнесу? Ми Вам допоможемо!

З початку року ПоліграфІнвестТМ взяв під контроль близько 100 інвестиційних проектів в поліграфії, з яких реалізував 10. Для прискорення процесу реалізації інвестиційних проектів необхідно всім зацікавленим особам зібратися разом.

ПОЛІГРАФІНВЕСТТМ РАЗОМ З НАЦІОНАЛЬНИМ КОМПЛЕКСОМ «ЕКСПОЦЕНТР УКРАЇНИ» ЗАПРОШУЄ ВАС ВЗЯТИ УЧАСТЬ В ПЕРШОМУ ПОЛІГРАФІЧНОМУ ІНВЕСТИЦІЙНОМУ ФОРУМІ

Окрім власників та директорів друкарень в Форумі візьмуть участь представники інвесторів (банків, інвестиційних фондів і лізингових компаній) і державних установ, що зацікавлені в інвестуванні в видавничо-поліграфічну галузь та придбанні типографських бізнесів.

Перший Інвестиційний поліграфічний Форум відбудеться 22 вересня 2008 року в перший день роботи виставки «Поліграфія-2008» в павільйоні № 1.

В рамках Форуму в павільйоні № 1 протягом всієї виставки «Поліграфія» буде діяти спеціальна експозиція «Інновації та інвестиції». До участі в ній запрошуються фірми, що пропонують нестандартні інноваційні поліграфічні рішення, та компанії, що забезпечують поліграфічний бізнес: розробники поліграфічних сайтів, програмного забезпечення для поліграфії, аудиторські та консалтингові агентства, інвестиційні фонди, банки, лізингові компанії.

З питань заявок на участь у Форумі, спеціальній експозиції, партнерства та спонсорства звертатись: ПоліграфІнвестТМ, м. Київ, (044) 284-94-00, poligraf_invest@online.ua, www.poligrafinvest.com

Керівник проекту — Єгор Воронов

О нас | Контакты | ©2008-2018 ПолиграфИнвест